Twitter Facebook LinkedIn App Store Google play
U bevindt zich hier: home » ambitie&boon » Boon Academy 2015&boon »

Boon Academy 2015 &boon

De Boon Academy is voor het derde jaar op rij weer van start gegaan op donderdag 22 januari in Hotel Oranjeoord. Er nemen dit jaar 14 ondernemers uit verschillende branches deel.
Dit jaar wordt de Boon Academy mede mogelijk gemaakt door Boon Accountants Belastingadviseurs, Nysingh advocaten-notarissen en ABN AMRO Bank.

De formule blijft - na positieve evaluatie - ongewijzigd: tijdens de Boon Academy krijgen ondernemers van (familie)bedrijven een platform, waarin ruimte is voor kennisoverdracht en het uitwisselen van ervaringen. Als doelgroep zien wij ondernemers (directeuren en/of eigenaren), die hun (familie)bedrijf door veranderende tijden willen loodsen. De kennisoverdracht ziet toe op de diverse aspecten van het ondernemerschap, waarbij bijzondere nadruk ligt op de zogenaamde soft skills.

Eenmaal per maand op donderdag (met uitzondering van de zomermaanden) komen de deelnemers van de Boon Academy bij elkaar. Gedurende het jaar komen tijdens deze bijeenkomsten alle bedrijfsonderdelen bij veranderingen aan de orde. De presentaties worden gegeven door diverse gastdocenten met ruime praktijkervaring.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de Boon Academy of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt een afspraak maken met Wilma Klunder (tel. 055-5498500) of een mail sturen naar w.klunder@boon.nl.

Artikel over de Boon Academy: download pdf

Twitter Facebook


sitemap