Administratie & Ondersteuning


Actuele administratie
Elke vorm van financiële dienstverlening start met een deugdelijke en actuele administratie; deze is immers onontbeerlijk voor het samenstellen van een betrouwbare jaarrekening, tussentijdse cijfers, een juiste belastingaangifte maar vooral ook voor alle adviezen die hierop worden gebaseerd. Samen met u zorgen we ervoor dat uw administratie steeds actueel en op orde is. U kunt ervoor kiezen om de administratie helemaal zelf te voeren waarbij Boon u kan ondersteunen; al dan niet bij u op locatie. Een andere optie is dat Boon uw administratie volledig uit handen neemt.


Boon als sparringpartner
Bij Boon vindt u niet zomaar een boekhouder maar een deskundig sparringpartner die u verder helpt en ondersteunt bij het voeren van uw administratie en het sturen van uw onderneming. Onze accountants werken met diverse online applicaties waarmee we u altijd inzicht geven in actuele informatie. Wij geven u uitleg bij deze online mogelijkheden en zorgen dat u samen met ons uw administratie kunt bijhouden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunnen wij vooruit kijken naar de toekomst!


Detacheringsmogelijkheden administratieve ondersteuning
U heeft als ondernemer graag dat alle administratieve processen gesmeerd lopen. U wilt zich hier niet druk over hoeven maken. Maar soms kan het zijn dat u eigenlijk iemand extra nodig hebt die u administratieve ondersteuning biedt; als bijvoorbeeld door ziekte of tijdelijke extra drukte het administratieve werk vertraging oploopt of zelfs niet meer uitgevoerd kan worden.

Ook hiervoor kunt u bij Boon terecht. Wij hebben gekwalificeerde mensen die u juist die extra ondersteuning kunnen bieden die u goed kunt gebruiken. Wij bieden ook op het gebied van administratiepersoneel de oplossing voor wat u afleidt van datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Meer weten over onze mogelijkheden? Wij zijn benieuwd naar u en uw onderneming en maken graag kennis! Neem contact met ons op via deze pagina.

  •  *