Audit & Assurance


Bij Boon zorgen we ervoor dat wij uw cijfers geheel inzichtelijk hebben, maar dat is niet alleen wat wij doen. Wij doen graag net die stap meer; wij kennen betekenis toe aan de feiten en cijfers van uw onderneming. Zodanig dat we u telkens prikkelen om kansen te vergroten en risico’s te verkleinen.


Uw jaarrekening – onze risicogerichte controleaanpak
Onze accountants controleren uw jaarrekening en andere cijfers op een prettige en efficiënte manier. Over de waarde van deze controleverklaring mag geen discussie bestaan; kwaliteit staat bij Boon altijd voorop. We verstrekken zekerheid en kijken verder dan alleen de cijfers. We denken mee over de organisatie, de resultaten, de risico’s en beheersing daarvan.

Uiteraard hebben we een WTA-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controle-opdrachten. We werken met moderne software en technieken en houden uw bedrijfsvoering nauwlettend in de gaten om u een goed advies te kunnen geven na afronding van de controle.

Onze aanpak is gericht op het verkleinen van risico’s en het vergroten van uw kansen. Daarnaast hebben wij oog voor aan de controle verwante werkzaamheden, zoals:

 Controle subsidieverantwoordingen
 Uitvoering interne en IT-audits
 Opzetten administratieve organisatie en interne beheersing

  •  *