Salaris administratie


Uw medewerkers zijn u dierbaar maar de administratie die erbij komt kijken kan een flinke last zijn. De juistheid van uw salarisadministratie is evenwel van groot belang, zowel voor uw bedrijfsvoering als voor diverse controlerende instanties.


We zijn u graag van dienst bij:

 de inrichting en uitvoering van uw salarisadministratie
 de verzorging van uw loonheffingaangifte
 het verzorgen van meldingen bij pensioen- of verzekeringsinstanties
 de controle van nota’s en premiepercentages
 het begeleiden van looncontroles door de belastingdienst en andere instanties
 het adviseren over fiscale loonaspecten
 het adviseren over toepassingen van de CAO
 het opstellen van arbeidsovereenkomsten
 het adviseren over arbeidsvoorwaarden
 het begeleiden van ontslagprocedures

Boon heeft gedurende vele jaren ervaring opgedaan met vele branches en cao’s. U kunt er dus van uitgaan dat wij uw sector door en door kennen en dat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden, beperkingen en voorwaarden van uw personeelszaken.


De salarisadministrateurs van Boon zijn gespecialiseerd in het bijhouden van een vlekkeloze loonadministratie. Met onze professionele software zorgen wij niet alleen voor een juiste salarisverwerking, maar ook voor een effectief en efficiënt ingerichte personeelsadministratie. Uw personeels- en salarisadministratie kunt u altijd, overal en veilig voeren en muteren. Boon maakt gebruik van het bekende Nmbrs systeem, dit pakket is betrouwbaar en wordt volledig ingericht door Boon zodat het optimaal aansluit bij uw wensen. Uw medewerkers hebben overal en altijd inzicht in hun loonstroken, persoonlijke gegevens en verlof via de telefoon, tablet of pc.


Neem contact op met Boon voor het bespreken van de mogelijkheden.

  •  *