In september 2018 is de Boon Academy voor de vijfde keer van start gegaan met een enthousiaste groep jonge ondernemers.

Tijdens de Boon Academy krijgen ondernemers van (familie)bedrijven een platform, waarin ruimte is voor kennisoverdracht en het uitwisselen van ervaringen. Als doelgroep zien wij ondernemers (directeuren en/of eigenaren), die hun (familie)bedrijf door veranderende tijden willen loodsen of een overgang doormaken door bedrijfsopvolging. De kennisoverdracht ziet toe op de diverse aspecten van het ondernemerschap, waarbij bijzondere nadruk ligt op de zogenaamde soft skills.

Eenmaal per maand (met uitzondering van de zomermaanden) komen zij bij elkaar op ons kantoor. Gedurende een periode van een jaar komen tijdens deze bijeenkomsten diverse aspecten van het ondernemerschap aan de orde. De presentaties worden gegeven door diverse gastdocenten met ruime praktijkervaring.

De Boon Academy wordt mede mogelijk gemaakt door Boon Accountants Belastingadviseurs, Nysingh advocaten-notarissen en de ING Bank.


Bent u geïnteresseerd in deelname aan de (volgende) Boon Academy of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Mariska Krukkert (marketing & communicatie) via m.krukkert@boon.nl of via tel. 055- 5498500.

  •  *