Sponsoring

Wij kiezen ervoor om zorgvuldig onze doelen te bepalen. In alle geledingen, ook op het gebied van sponsoring. Daarom hebben wij ervoor gekozen om enkel met de meest ambitieuze en groeiende verenigingen een band aan te gaan binnen Apeldoorn, maar ook daarbuiten. Boon kent zichzelf als sportieve organisatie, we vinden het belangrijk jong en oud te ondersteunen in een gezonde omgeving en bij te dragen aan deze ontwikkeling. Daarnaast zijn veel medewerkers van Boon actief bij de verenigingen die wij sponsoren, zowel in de sport als wel als supporter.

Wij sponsoren onderstaande sportverenigingen:

 A.R. & T.V. De Adelaar 

Diverse medewerkers van Boon zijn lid van De Adelaar en zijn wekelijks op de weg te vinden om te wielrennen.


 CSV Apeldoorn

CSV Apeldoorn is een Apeldoornse amateurvoetbalclub uit Apeldoorn, opgericht in 1946.


 Golf- en Businessclub De Scherpenbergh

Al jaren is Boon trouw lid van deze Golf- en Businessclub gevestigd in Lieren


 Stichting Nationale JeugdOrkesten Nederland (NJON)

Boon sponsort de Stichting Nationale JeugdOrkesten Nederland. Deze stichting bestaat uit het JeugdOrkest Nederland en organiseert ook jaarlijks de NJO Muziekzomer. In het JeugdOrkest spelen ongeveer 85 getalenteerde jongeren tussen de 14 en 20 jaar afkomstig uit het gehele land. Passie en flair, enthousiasme en lef is wat ze delen. Met fris en uitstekend orkestspel geven de jongeren  elk concert weer een prikkelend betoog voor de klassieke muziek waaronder ook de hedendaagse orkestmuziek.  Jaarlijks levert Boon ook een bijdrage aan de NJO Muziekzomer, waar het jeugdorkest onderdeel van is. Elke zomer komen de meest getalenteerde jonge musici uit de hele wereld naar Gelderland voor het zomerfestival van het Nationaal Jeugd Orkest.  In samenwerking met het NJO stelt Boon cliënten in de gelegenheid deze concerten tegen geringe bijdrage bij te kunnen wonen.


 Stichting Topvolleybal Dynamo

Stichting Topvolleybal Dynamo (TOP) is verantwoordelijk voor de organisatie achter Draisma Dynamo Heren-1 als SV Dynamo Dames-1. Stichting TOP is verbonden met SV Dynamo en Businessclub “Vrienden van Dynamo” maar staat zowel organisatorisch als financieel geheel los. Medewerkers van Boon zijn regelmatig te vinden langs het veld als supporter en nemen deel aan alle bijeenkomsten van de Businessclub. Daarnaast organiseert Boon jaarlijks een eindejaarsbijeenkomst in samenwerking met de businessclub en andere relaties.


 Topsport Gelderland

Boon heeft zich als facility partner verbonden aan Topsport Gelderland. In deze hoedanigheid kunnen wij de bij Topsport Gelderland aangesloten sporters begeleiden bij financiële en fiscale aangelegenheden. Topsport Gelderland is binnen Olympisch Netwerk Gelderland de organisatie die de begeleiding en ondersteuning verzorgt van topsporters en talenten met een NOC*NSF-status. Het Olympisch Netwerk Gelderland stimuleert een sportklimaat waarin breedte- en topsport elkaar optimaal versterken, waarbij samenwerking tussen gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen, kennisinstellingen en verenigingen een must is.


 Veluwse Golf Club

De Veluwse Golf Club ligt in 
het mooie Staatsdomein 
Hoog Soeren, onderdeel 
van Kroondomein Het Loo.


 

 Voorwaarts Twello

Voorwaarts is een omnivereniging in Twello (gemeente Voorst) met vijf sportafdelingen: Gymnastiek, Beach, Handbal, Voetbal en Volleybal. Voorwaarts heeft meer dan 2000 actieve leden.


Deelname evenementen

Boon vindt het belangrijk onderdeel te zijn van het Apeldoornse en draagt graag bij aan de spraakmakende evenementen die deze stad rijk is. Zo neemt Boon bijvoorbeeld jaarlijks deel aan de Midwintermarathon en het Drakenbootfestival. Uiteraard vind je hier ook de medewerkers van Boon als deelnemer!

Meer weten?

Wil je meer weten over Boon & sponsoring? Neem dan contact op met ons!

  •  *