Werken bij Boon

 


Typisch Boon: mensenwerk
Werken bij Boon Accountants Belastingadviseurs is net even anders dan werken bij de andere accountants- en belastingadvieskantoren. Natuurlijk zijn er raakvlakken… Maar wat ons écht anders maakt, zijn de mensen die bij ons werken! Slagvaardig, zelfbewust en met een groot inlevingsvermogen zijn zij het die (mede) verantwoordelijk zijn voor ons succes.


Ambitie en talent samenbrengen: typisch Boon
Onze medewerkers bijten zich graag vast in elk vraagstuk. Ze zijn kritisch op zichzelf en pas tevreden als de klant daadwerkelijk de vruchten plukt van hun inspanningen. Ook functioneren ze het best binnen een ongedwongen werksfeer waarin ze met de nodige vrijheid hun werk kunnen doen. Aan ambitie ontbreekt het ze niet: ze willen verder leren en doorgroeien om zo hun talent tot bloei te laten komen. Boon biedt hierin dan ook volop mogelijkheden.


Wat kun je verwachten?
Omdat in ons bedrijf een goede werksfeer heel belangrijk is, gaan we er meerdere keren per jaar samen op uit. Dit doen we o.a. tijdens onze jaarlijkse Boon-dag en we nemen deel aan diverse Apeldoornse evenementen. Een gezellige, ongedwongen sfeer en teambuilding staan altijd centraal!


Herken jij jezelf hierin?
Dan ben jij de professional die perfect binnen ons team past! Ook wanneer je op zoek bent naar een stageplaats op het gebied van accountancy, fiscale economie of bedrijfsadministratie.

Hier vind je een actueel overzicht van onze vacatures.
Voor de mogelijkheden van open sollicitaties, klik hier.

  •  *