Stages


Boon hecht veel waarde aan een goede loopbaanbegeleiding, want talent verdient het om tot volle bloei te komen. Wie de kans krijgt maximaal gebruik te maken van zijn persoonlijke capaciteiten zal plezier en succes in zijn werk hebben. We bereiken dit onder meer door te werken in kleine teams en met vaste begeleiders. En door veel aandacht te geven aan opleidingen.

Het effect van onze begeleiding is ook zichtbaar bij de stages van bijvoorbeeld HBO-ers Accountancy en Fiscale Economie en MBO-ers BA. Vaak bevallen deze stages wederzijds zo goed dat aansluitend een dienstverband wordt overeengekomen.


Waarom Boon?
Stage lopen bij Boon Accountants Belastingadviseurs/Boon Registeraccountants betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Een stage bij Boon is net even anders dan bij de andere accountants- en belastingadvieskantoren. Natuurlijk zijn er raakvlakken… Maar wat werken bij ons écht anders maakt; zijn de mensen en de mogelijkheden die je krijgt om het vak te leren! Je treft fijne collega’s en een begeleider (jouw buddy) die slagvaardig, zelfbewust en met een groot inlevingsvermogen hun vak uitoefenen. Zij zijn het die (mede-) verantwoordelijk zijn voor ons succes.

Als stagiair(e) krijg je de kans mee te kijken bij alle facetten van het accountant vak. Je kunt alles vragen en geven je graag net dat beetje extra zodat je met een rugzak vol kennis ons kantoor verlaat. Je vindt bij ons een ongedwongen werksfeer met de nodige vrijheid om je stage goed te kunnen voltooien. Ambitie wordt beloond; wij laten je talent graag bloeien en helpen je verder in je ontwikkeling. Omdat in ons bedrijf de goede werksfeer belangrijk is, gaan we er meerdere keren per jaar samen op uit!


Contacten met scholen
Wij onderhouden goede contacten met ROC Aventus, Marcus Verbeek en NBA, maar ook met Hogeschool Windesheim, Hogeschool Saxion, de HAN en Business Universiteit Nyenrode. Wij zijn bij diverse hogescholen regelmatig te vinden op accountancydagen en banenmarkten. Ook zijn wij lid van diverse studentenverenigingen en nemen wij actief deel aan de bijeenkomsten en activiteiten die zij organiseren. Misschien mogen we jou een volgende keer ontmoeten? Bekijk hier waar je ons tegen komt dit jaar.


Erkend stagebedrijf
Als stagebedrijf is Boon erkend door de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Deze erkenning is nodig om MBO-leerlingen op te kunnen leiden.


Meer informatie?
Voor meer informatie, bekijk hiernaast de actuele stage vacatures of neem contact op met Marith Schraven, bereikbaar op tel. 055 – 54 98 500 of per mail via m.schraven@boon.nl.

 

  •  *