stagiair(e) controlepraktijk

Vanaf februari 2020

Stage lopen bij Boon Accountants Belastingadviseurs/ Boon Registeraccountants betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en eigen professionele groei. Boon is een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt samen met 70 enthousiaste collega’s en vanaf dag één zorgen wij voor een persoonlijke mentor en buddy.

Wat ga je doen als stagiair(e)?
Als stagiair(e) op de controlepraktijk loop je als voorwaardig teamlid mee met het controleteam. De werkzaamheden voeren wij voornamelijk uit bij onze klanten op locatie. Hierdoor kom je bij verschillende soorten bedrijven binnen en krijg je een kijkje in de keuken.

De werkzaamheden zijn gericht op het controleren van de jaarrekening. In het najaar voeren wij over het algemeen interimcontroles uit, in het voorjaar de eindejaarscontroles. Tijdens je stage bij de eindejaarscontrole assisteer je bij de werkzaamheden van de afdeling en controleer je ook zelfstandig eenvoudige jaarrekeningposten. Naast de werkzaamheden die gericht zijn op het controleren van de jaarrekening, voer je ook samenstelwerkzaamheden uit.

Een mentor zorgt voor jouw persoonlijke begeleiding tijdens de stageperiode.

Wij willen graag met je kennismaken als jij:

bezig bent met de studie HBO Accountancy
voor de periode vanaf februari 2020 op zoek bent naar een stageplek gedurende jouw tweede/derde studiejaar
goede communicatieve vaardigheden hebt
klantgericht, proactief en accuraat bent
je verder wilt ontwikkelen en professionaliseren in het vak
open staat voor de gewenste cultuur binnen ons kantoor: focus op kwaliteit, professioneel kritische instelling, nauwkeurig, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken

Interesse?
Ben jij die nieuwe collega-stagiair(e), die in het kader van zijn/haar opleiding onze controleafdeling tijdelijk komt versterken, tegen ontvangst van een stagevergoeding?

Stuur dan een sollicitatie ter attentie van Marith Schraven (personeelsfunctionaris), m.schraven@boon.nl, te bereiken op telefoonnummer: 06-46598064.

  •  *