stagiair(e) samenstelpraktijk

Vanaf februari 2020

Stage lopen bij Boon Accountants Belastingadviseurs/ Boon Registeraccountants betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en eigen professionele groei. Boon is een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt samen met 70 enthousiaste collega’s en vanaf dag één zorgen wij voor een persoonlijke mentor en buddy.

Wat ga je doen als stagiair(e)?
Als stagiair(e) op de samenstelpraktijk werk je volwaardig mee in een team, waarin werkplezier voorop staat en van tijd tot tijd de mouwen flink worden opgestroopt. Gezonde ambitie wordt zeer gewaardeerd en krijgt de ruimte.

Je krijgt te maken met alle werkzaamheden die passen binnen het profiel van een beginnend assistent accountant zoals het verwerken van administraties, het uitwerken van kolommenbalansen en het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen. Hierdoor krijg je een goede indruk van de diverse werkzaamheden binnen deze afdeling.

Een mentor zorgt voor de persoonlijke begeleiding.

Wij willen graag met je kennismaken als jij:

bezig bent met jouw studie HBO Accountancy
voor de periode vanaf februari 2020 op zoek bent naar een stageplek gedurende jouw tweede/derde studiejaar
goede communicatieve vaardigheden hebt
klantgericht, proactief en accuraat bent
je verder wilt ontwikkelen en professionaliseren in het vak
open staat voor de gewenste cultuur binnen ons kantoor: focus op kwaliteit, professioneel kritische instelling, nauwkeurig, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken

Interesse?
Ben jij die nieuwe collega-stagiair(e), die in het kader van zijn/haar opleiding onze samenstelafdeling tijdelijk komt versterken, tegen ontvangst van een stagevergoeding?

Stuur dan een sollicitatie ter attentie van Marith Schraven (personeelsfunctionaris), m.schraven@boon.nl, te bereiken op telefoonnummer: 06-46598064.

  •  *